Kiszállítás 3 órán belül

Expressz szállításra megrendeléseket munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között fogad ügyfélszolgálatunk. Budapesten a megrendeléstől számított 2 órán belül, Budapest vonzáskörzetében pedig 3 órán belül szállítjuk a megrendelt tételeket a Partnerünk telephelyére.

A szolgáltatás csak Budapesten és vonzáskörzetében érhető el, melyek az alábbiak:

Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csomád, Csömör, Diósd, Domony, Dunaharaszti, Ecser, Érd, Erdőkertes, Fót, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gyál, Halásztelek, Kerepestarcsa, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Őrbottyán, Páty, Pécel, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződ, Sződliget, Tahi, Tahitótfalu, Telki, Törökbálint, Üröm, Vác, Vácegres, Váchartyán, Vácrátót, Vecsés, Veresegyház.

A szolgáltatást kizárólag csak átutalással fizető partnereink vehetik igénybe. A szolgáltatás díja függ a megrendelés volumenétől, valamint a szállítási címtől. A pontos díjtételek az alábbi táblázatban láthatók:

A szállítmányt kísérő dokumentum hárompéldányos árnélküli szállítólevél, melynek második, harmadik példányát lebélyegezve, aláírva a szállító kollégának el kell hoznia. A leigazolt szállítólevél egyik példányát csatoljuk a Partnerünk részére elkészített számlához. A szolgáltatások díja függ a megrendelés volumenétől, valamint a szállítási címtől.

Motoros küldemény: Olyan küldemény, amelynek össztömege legfeljebb 5 kg és amely terjedelménél fogva a motorkerékpároknál rendszeresített dobozok valamelyikében szállítható.

Az alkalmazott dobozok:

  • 51x31x22 cm kiterjedésű, 40 l űrtartalmú,
  • 48x12x25 cm kiterjedésű, 25 l űrtartalmú.

Az a küldemény, amelynek össztömege az 5 kg-ot meghaladja vagy egy dobozban terjedelménél fogva nem szállíthatók, autós küldeménynek minősülnek.

Autós küldemény: Olyan küldemény, amelynek össztömege legfeljebb 250 kg, illetve terjedelme nem haladja meg az 1 m3 –t, azaz a futárszolgálat által használt autó csomagtartójába vagy rakterébe belefér, illetve amely szállítása tetőcsomagtartón megoldható.

Puttonyos küldemény: Olyan küldemény, amelynek össztömege legfeljebb 500 kg, illetve maximálisan 2 köbméter össztérfogatú, valamint a futárszolgálat által használt puttonyos autó rakterébe vagy csomagterébe beleférnek. Nem puttonyos besorolású a küldemény, ha szállítása gépjármű tetőcsomagtartóján történik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.